Continut digital, SEO, Web design

Despre Indeed Media

Despre Indeed Media

Fondata in 2003, in Bucuresti, Indeed Media, initial purtand numele DSW, avand ca lider un pioner al internetului in persoana lui Adrian Matei, fostul Head of Digital Media al MTV Romania, a luat nastere pentru a furniza servicii web profesionale, variind de la web design personalizat pana la site-uri dinamice complexe.

Oferind posibilitatea de a integra module web functionale si creative cu solutii tehnice, de afaceri, Indeed Media a fost lansata pentru a ajuta strategic la constructia brand-urilor clientilor nostri, pentru a imbunatati prezenta utilizatorilor pe siteurile clientilor si de a dezvolta relatii mai semnificative cu clientii.

Ne concentram pe creearea siteului dvs. pentru a fi in concordanta cu imaginea de brand a companiei si promovarea acestuia cu ajutorul unor instrumente interactive care sa atraga exact segmentul de utililizatori pe care dvs il doriti. (SEO, social media marketing)

Suntem agentia media care este axata pe atingerea obiectivelor de afaceri ale clientilor nostri, dintre care amintim: MTV Romania, Ozone Romania, Velpitar, Protruck, Briaris, Dermastyle, Music Channel, Isuzu, etc…

Luarea unei decizii in afaceri, de multe ori se reduce la rentabilitatea investiției. Dacă obiectivul dvs. este de a genera mai multe venituri, pentru a primi mai mulți clienti, sau cresterea marjelor de profit, colaborarea cu Indeed Media va poate ajuta sa-l atingeti.

Indeed Media nu inseamna doar o agentie de media online ci reprezinta solutia dedicata scopului dvs.Leave a Reply

Your email address will not be published.